slot iklan leadboard

Tahukah Anda, Penduduk Jerman Boleh Menukar Hadiah Dengan Buku Menggunakan Vending Machine @ Mesin Layan Diri

slot iklan atas

Pembaca di Jerman yang tidak menyukai hadiah Krismas mereka pada tahun ini amat beruntung. Apa yang mereka perlu lakukan ialah mencari satu daripada vending machine atau mesin layan diri seperti di atas, yang membolehkan pengguna menukar hadiah yang tidak disukai untuk bahan bacaan yang baru.

Vending machine atau mesin layan diri yang unik ini adalah ciptaan penerbit buku Bastei Lübbe dan peniaga buku Hugendubel, kedua-dua mereka orang Jerman. Vending machine atau mesin layan diri itu diletak di luar kedai buku milik Hugendubel diseluruh negara. Vending machine atau mesin layan diri yang pertama dipasang pada 28hb Desember di Hugandubel yang terletak di satu pusat beli belah terkenal di Munich. Vending machine atau mesin layan diri baru di Ingolstadt dan Nuremberg akan dipasang pada 29hb dan 30hb Desember.

Peranan Bastei Lübbe dalam projek vending machine atau mesin layan diri ini ialah untuk menyumbang dana. Mereka telah memilih tujuh jenis buku untuk diisi dalam vending machine atau mesin layan diri ini. Penulis terkenal termasuk Ethan Cross dan penulis sejarah Jerman terkenal iaitu Rebecca Gablé.

slot iklan bawah

Hadiah yang tidak digemari itu tidak akan dibazirkan begitu sahaja. Selepas di deposit ke dalam vending machine atau mesin layan diri, hadiah tersebut akan diagih kepada masyarakat setempat.

facebook.com/kenshouvending

slot iklan bawah
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments