slot iklan leadboard

Kelemahan Perniagaan Vending Machine @ Mesin Layan Diri

slot iklan atas

Anda harus sentiasa ingat bahawa ini adalah mesin, mesin boleh dan akan rosak.

Vending machine atau mesin layan diri bukanlah mesin buat duit ajaib. Mesin layan diri ini perniagaan pasif, yang mana beroperasi 24 jam walaupun anda tidak memerhatikan mesin layan diri ini. Tetapi, ia bukan bermaksud anda terlepas daripada semua tanggungjawab sepenuhnya. Seorang usahawan bijak perlu tahu kebaikan dan keburukan perniagaan vending machine atau mesin layan diri ini.

slot iklan bawah

Walaupun pandangan untuk memiliki satu perniagaan sendiri kedengaran menarik, memiliki perniagaan vending machine mesin layan diri menawarkan peluang tersendiri untuk berjaya dan juga beberapa keburukan. Keburukan menggunakan vending machine dirasai oleh pemilik dan pelanggan mesin layan diri ini.

Teknologi ini tidak boleh tawar-menawar. Oleh itu, harga adalah tetap. Ini mungkin kelihatan kurang mesra antara pelanggan dan pemilik mesin layan diri ini.

  • Kes-kes penipuan juga sudah biasa dimana pelanggan membuat cara penggodaman system mesin layan diri untuk mengeluarkan produk.
  • Vandalisme dan kemusnahan mesin layan diri oleh individu perosak atau pesaing yang cemburu ialah masalah lain yang perlu anda jangkakan. Anda mungkin mengalami kerugian besar, seperti pengeluaran produk berterusan akibat kesilapan teknikal atau kerosakan kekal yang mungkin menyebabkan anda untuk membeli mesin layan diri yang baru.
  • Komisyen dan/atau sewa yang mahal dikenakan ke atas lokasi tapak mesin layan diri mungkin menjadi penghalang kepada pelaburan ini. Oleh itu, penting untuk anda menjadi mahir dalam selok belok perniagaan vending machine atau mesin layan diri.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

slot iklan bawah
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments