slot iklan leadboard

Melayan Pelanggan Vending Machine @ Mesin Layan Diri Anda

slot iklan atas

Vending machine atau mesin layan diri merupakan satu perniagaan, dan seperti perniagaan yang lain, ia memerlukan pendekatan profesional dalam perniagaan.

Vending machine atau mesin layan diri boleh menjadi peluang perniagaan yang lumayan. Bagaimanapun, memiliki dan menjalankan perniagaan mesin layan diri melibatkan masa dan kerja yang bagus. Seperti perniagaan yang lain, anda harus memastikan pelanggan sentiasa datang dan membeli daripada vending machine atau mesin layan diri anda.

Salah satu cara asas untuk berkhidmat untuk pelanggan anda ialah vending machine atau mesin layan diri anda haruslah diletakkan di kawasan yang membuatkan produk anda senang didapati oleh mereka yang memerlukannya dengan segera.

slot iklan bawah

Selain itu, bila anda menambah stok produk anda ke dalam mesin layan diri, anda harus menawarkan campuran produk yang berbeza untuk menarik pelanggan anda. Sediakan kad maklum balas pelanggan di lokasi vending machine atau mesin layan diri anda supaya pelanggan anda boleh member maklum balas dan cadangan. Maklum balas pelanggan membolehkan anda menyediakan khidmat pelanggan yang lebih baik dengan mengetahui apa yang orang ramai mahu. Pelanggan yang berpuas hati diubah menjadi keuntungan tinggi. Dan cara yang paling bagus untuk menarik pelanggan anda ialah dengan memastikan vending machine atau mesin layan diri anda sentiasa dalam keadaan sempurna dan bersih. Pelanggan tidak akan kembali kepada yang selalu rosak atau mesin yang menelan duit mereka dan tidak memberikan produk yang mereka mahukan.

Apabila vending machine atau mesin layan diri anda tidak berfungsi dengan baik, jadikan keutamaan untuk membaiki masalah dengan cepat untuk mengelak kerugian perniagaan dan kerugian duit.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

slot iklan bawah
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments