slot iklan leadboard

6 Sebab Kenapa Anda Perlu Jadi Usahawan Vending Machine @ Mesin Layan Diri Hot & Cold

slot iklan atas

14519880_1231166680258562_4761777517695800268_n

Fleksibel

 • Hanya perlu 1 jam sehari untuk kutip duit dan topup cup. Tak perlu berhenti kerja, tak perlu jual business sedia ada, tak perlu tinggalkan apa-apa income utama kita

Bisnes Tunai

slot iklan bawah
 • Tak pening nak cari duit nk buat payment. Perniagaan vending machine mesin layan diri ini hari-hari cash masuk. Bayaran bulanan kita pun jadi cantik lah. Less problem.

Perbelanjaan Rendah

 • Tak perlukan pekerja untuk jaga vending machine mesin layan diri hot & cold. Perbelanjaan tetap (sewa tapak), kos rendah, cup, serbuk minuman, air, itu sahaja. Antara perniagaan yang paling rendah Break Even Point (BEP) bulanan dia. Bila BEP dah rendah, bulan-bulan nak turn profit pun senang.

Potensi Pendapatan Tinggi

 • Vending machine atau mesin layan diri sentiasa available sebab run 24 jam sehari, jadi kita tidur pun duit sentiasa masuk. Kadar pengekalan pelanggan yang tinggi. Biasanya bila customer dah guna vending machine mesin layan diri kita, hari-hari yang seterusnya dia datang lagi sebab dia terbiasa dan menggemari minuman dari vending machine mesin layan diri kita.

Efisien

 • Semua urusan diuruskan oleh vending machine mesin layan diri. Dari segi pemasaran pula, perlu untuk orang ramai tahu tentang kewujudan vending machine mesin layan diri anda di kawasan tersebut dan jumlah pelanggan akan meningkat dari satu masa kerana perkhidmatan ini mempunyai ulangan jualan.

Stabil

 • Kalau kita lihat apa keadaan pun ekonomi itu sama ada naik atau turun pengguna tetap akan beli air daripada vending machine mesin layan diri anda kerana manusia memerlukan air untuk kekalkan kehidratan badan mereka. Ini bermakna, servis mesin layan diri ini tidak akan putus permintaannya.

 

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

 1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
 2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
 3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
 4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
 5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

slot iklan bawah
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments