slot iklan leadboard

Vending Machine Supplier Nombor 1 Di Malaysia

slot iklan atas

Vending Machine Supplier Di Malaysia

Kenshou Vending ialah peneraju utama vending machine supplier atau pembekal mesin layan diri di Malaysia. Kami membekal pelbagai jenis vending machine ke seluruh Malaysia. Kami mula bertapak dalam industry ini pada March 2009 dan ibu pejabat kami terletak di Shah Alam, Selangor. Kami tahu tentang semua vending machine dan kami memahami reka bentuk, proses pengilangan, penghantaran dan servis. Servis merangkumi mengisi produk jualan, menyelesaikan masalah, membaiki dan membekalkan pengurusan untuk memastikan vending machine terus berfungsi dengan baik. Kami sebagai vending machine supplier menggunakan kepakaran kami dalam industry vending machine ini untuk menjual perniagaan kepada anda daripada meletakkan vending machine ini dan mengaut untung sendiri, kami akan berkongsi peluang besar untuk anda menjadi usahawan vending machine. Terdapat pelbagai jenis vending machine yang kami boleh bekalkan kepada anda.

 • Instant Hot & Cold Coffee Vending Machine
 • Can & Pet Bottle Drink Machine
 • Snack Vending Machine
 • Massage Chair Vending Machine
 • Water Filtering Vending Machine
 • Washing Vending Machine

Kami mempunyai sejarah dan pengalaman selama 7 tahun sebagai vending machine supplier di Malaysia. Kami akan menyediakan servis yang terbaik kepada setiap pelanggan kami.

slot iklan bawah

Pada permulaan, vending machine terlalu ‘simple’ dalam erti kata lain, kurang campur tangan teknologi. Vending machine pada masa sekarang amat berbeza dan vending machine ini dilengkapi teknologi dan berfungsi sepenuhnya secara automatik. Ianya senang untuk vending machine memanaskan dan menyejukkan produk dan memastikan produk dalam suhu yang ditetapkan. Vending machine pada masa kini juga boleh menerima pelbagai jenis bayaran, bukan hanya menerima syiling seperti vending machine terdahulu. Vending machine pada masa kini juga mampu memberi baki kepada pelanggan dalam jumlah yang tepat. Tambahan pula, vending machine mampu menerima kredit kad dan debit kad ( coming soon). Dengan tetapan internet, vending machine mampu menghantar rekod jualan dan aduan yang mana amat berguna kepada pelanggan dan pemilik vending machine.

Selagi kami bertapak dalam industry vending machine ini, sebagai vending machine supplier, kami akan terus fokus untuk membekal teknologi vending machine terbaru untuk pasaran Malaysia. Kenshou Vending Supplier adalah vending machine supplier yang mengutamakan khidmat pelanggan daripada jualan, bermakna kami amat mengambil berat tentang pelanggan kami. Kami juga fokus untuk membekal dan servis pelbagai jenis vending machine yang kami jual. Vending machine kami adalah yang baru dan ‘refurbished’ yang mana diimport daripada Japan dan China. Sebagai vending machine supplier, kami pasti bahawa terdapat vending machine yang sesuai untuk setiap lapisan masyarakat. Bermakna setiap daripada anda mampu untuk mempunyai dan menjadi usahawan vending machine di Malaysia. Daripada vending machine cup, vending machine cold drink, massage chair vending machine, snack vending machine, dan vending machine yang lain, kami pasti anda akan menemui vending machine yang sesuai dengan anda.

Kebanyakan tempat sekarang mempunyai pelbagai jenis vending machine di setiap tempat, dan anda boleh menjual dan member khidmat kepada pelanggan anda melalui vending machine. Pada masa yang sama, anda secara tidak langsung menjana pendapatan tambahan. Kenshou Vending Supplier amat berbesar hati untuk menjadi peneraju vending machine supplier di Malaysia. Vending machine kami disokong dan dipantau oleh juruteknik pakar daripada syarikat kami, yang mana mempunyai pengalaman selama 7 tahun dalam servis dan memantau vending machine di Malaysia. Kami rasa anda harus segera untuk mendapatkan vending machine kerana jika anda bermula pada hari ini, maka lebih cepat anda akan mendapat pulangan lumayan. Sebagai peneraju vending machine supplier di Malaysia, kami mahu anda bebas untuk memilih dan berbahagia dengan pilihan anda.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

 1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
 2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
 3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
 4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
 5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Kalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

slot iklan bawah
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nabila
Nabila
5 years ago

Hai saya berminat nak buat business vanding machine ni berapa modal yang perlu di keluarkan untuk memulakan business ini?