slot iklan leadboard

Vending Machine @ Mesin Layan Diri Cold Drink

slot iklan atas

Vending Machine @ Mesin Layan diri Cold Drink

Vending machine cold drink atau mesin layan diri air tin merupakan fasiliti tambahan yang amat bagus pada zaman moden ini. Vending machine mesin layan diri cold drink ialah hasil kemajuan daripada vending machine mesin layan diri cold drink tradisional yang digunakan oleh pelanggan untuk mendapatkan minuman. Vending machine mesin layan diri cold drink biasanya mempunyai had pilihan minuman dalam tin atau botol. Bagaimana pun, membawa botol atau tin boleh jadi sangat rumit. Oleh itu, industri vending machine mesin layan diri membangunkan jenis vending machine mesin layan diri cold drink ini yang mana mampu menampung sejumlah tin dan botol minuman. Pengguna lebih memilih minuman bertin kerana ianya mudah dibawa dan dalam kes lain, ianya tak perlu dibawa kemana-mana. Mereka mempunyai minuman bertin yang kecil dimana mampu dihabiskan dalam masa yang singkat dan mereka tidak perlu membawa minuman tersebut bersama mereka.

Lokasi yang tepat untuk meletakkan vending machine mesin layan diri cold drink ini ialah tempat hiburan seperti shopping mall, tempat rekreasi, hospital, sekolah, masjid dan sebagainya. Hospital merupakan lokasi yang sesuai untuk meletakan vending machine mesin layan diri cold drink. Orang yang melawat dan pekerja hospital menggunakan vending machine mesin layan diri cold drink ini setiap masa. Tidak semua yang terfikirkan untuk membawa minuman mereka sendiri daripada rumah ke hospital. Hal ini juga membantu pihak hospital kerana mereka tidak perlu untuk membuka cafeteria selama 24 jam. Pelawat dan pekerja hospital boleh menggunakan vending machine mesin layan diri tidak kira masa dan waktu. Ia juga boleh dipasang di sekolah atau kolej namun pilihan minuman yang ditawarkan haruslah sesuai dengan mereka. Kurangkan minuman bergas dan banyakkan minuman sihat seperti susu, jus dan sebagainya.

slot iklan bawah

Kebanyakan vending machine mesin layan diri cold drink ini menjual minuman sejuk. Minuman ini amat menggalakkan jika hari panas terik namun pada hari yang sejuk atau awal pagi, pengguna biasanya lebih kepada minuman panas. Oleh itu, penyelesaian kepada masalah ini ialah vending machine mesin layan diri hot & cold yang menawarkan minuman panas dan sejuk seperti tea, kopi, dan sebagainya. Kopi dan tea merupakan minuman yang tidak akan mempengaruhi cuaca di luar. Pengguna yang inginkan relax atau tenangkan minda selalunya minum tea atau kopi tanpa mengira cuaca di luar.

Sebagai pembekal vending machine mesin layan diri nombor 1 di Malaysia, Kenshou Vending Supply telah membekal vending machine mesin layan diri di Malaysia sejak tahun 2009 dan kami akan terus membekalkan vending machine mesin layan diri yang terbaik dan boleh didapati dengan harga yang murah untuk anda. Jaminan kami, anda tidak akan menyesal jika melabur dalam perniagaan vending machine mesin layan diri. Seramai lebih 500 usahawan vending machine mesin layan diri kami yang berjaya mendapat kutipan bersih melebihi RM 10,000 sebulan dengan mudah.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

slot iklan bawah
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments