slot iklan leadboard

Vending Machine Cup @ Mesin Layan Diri Cup Hot & Cold

slot iklan atas

Vending Machine @ Mesin Layan Diri Cup

img_20160503_132703

Antara produk vending machine yang paling laris dan paling cepat pulang modal ialah instant coffee vending machine atau mesin layan diri cup. Berukuran 140cm tinggi, 50cm lebar dan 55cm panjang, ia merupakan vending machine atau mesin layan diri yang kecil. Dengan saiz mesin yang kecil, menjadikan ia senang dan mudah untuk diletak walau di mana sahaja. Namun bukan itu sahaja kelebihan vending machine cup ini, dalam artikel kali ini, saya akan huraikan dan terangkan satu persatu tentang vending machine cup atau mesin layan diri cup ini. Penggunaan tenaga elektrik yang efektif juga merupakan salah satu kelebihan vending machine cup ini. Dengan menggunakan 100watt dalam mode ‘standby’ dan dalam keadaan normal. Manakala 1600watt hanya semasa proses memanas dan mensejukkan air. Vending machine cup atau mesin layan diri cup ini mampu menjana pendapatan RM800 seminggu kerana:-

slot iklan bawah

Pilihan Minuman

Vending Machine Cup dicipta dengan 4 canister @ bekas yang bermakna, setiap mesin mampu menjual 4 produk minuman. Sebagai contoh, milo, mocha, tongkat ali dan teh tarik. Namun begitu, vending machine cup ini mempunyai pilihan sejuk dan panas. Hal ini menjadikan jumlah pilihan minuman kepada 8 pilihan, iaitu milo panas, milo sejuk, mocha panas, mocha sejuk, tongkat ali panas, tongkat ali sejuk, teh tarik panas, teh tarik sejuk. Untuk suhu setiap pilihan minuman boleh ditetapkan mengikut kehendak anda dari sejuk 5° hingga suhu panas 100°.

Fungsi Harga

Harga untuk setiap jualan minuman vending machine cup boleh ditetapkan mengikut kehendak anda. dan setiap minuman dengan harga berlainan juga boleh ditetapkan. Untuk kebiasaan, harga bagi setiap pilihan minuman ialah RM1. Jika anda terfikir untuk menjual dengan harga RM2 atau RM3 utk setiap minuman, anda boleh tetapkan dengan tetapan pada vending machine cup tersebut.

Kapasiti Cup

Vending machine cup atau mesin layan diri cup boleh memuatkan sebanyak 150 cup pada satu masa. Dengan system penukaran automatic, 2 bahagian salur simpanan akan memudahkan kerja anda untuk tidak selalu tambah cup. Dimana setiap satu salur mampu menampung sebanyak 75 cup. Vending machine cup ini mempunyai 2 bahagian salur simpanan. Yang mana satu salur akan beroperasi dan satu lagi akan bersedia jika salur yang pertama kehabisan cup. Jika satu salur kehabisan cup, system automatic dalam vending machine cup akan menolak salur yang kehabisan cup dan menggunakan salur yang masih mempunyai cup.

Bekalan Air

Vending machine cup dilengkapi dengan tangki yang mampu memuat sebanyak 28liter air. Dengan 28liter, ia mampu menyediakan sebanyak 155 cup minuman. Namun begitu, anda juga boleh menggunakan sumber air terus daripada air paip. Dalam hal ini, anda boleh menggunakan system tapisan yang dibekalkan berasingan mengikut kehendak anda.

Sistem Bayaran 

Vending machine cup ini dilengkapi dengan dua system bayaran iaitu slot bayaran syiling dan slot bayaran wang kertas. Vending machine cup ini mampu menerima semua jenis syiling dan wang kertas Malaysia. Anda tidak perlu risau jika pada masa akan datang, Malaysia mengeluarkan syiling dan wang kertas yang baru. Ini kerana, system bayaran vending machine cup ini boleh dinaik taraf bermakna, vending machine cup anda mampu menerima syiling dan wang kertas yang baru.

Tetapan Serbuk Minuman

Kuantiti serbuk minuman dan kepekatan bancuhan dalam penyediaan air minuman vending machine cup boleh ditetapkan mengikut citarasa anda. Jika anda menggemari minuman yang pekat, anda boleh tetapkan supaya jumlah serbuk minuman untuk satu cup lebih banyak dari biasa. Namun, jika anda mahu mengaut untung yang lebih, anda boleh tetapkan jumlah serbuk minuman untuk satu cup kurang dari biasa.

Rekod Jualan

Vending machine cup ini dilengkapi dengan fungis rekod jualan. Setiap jualan yang berlakuakan direkoduntuk tujuan pemantauan dan perakaunan anda. Anda boleh menyemak dan merekod setiap 8 pilihan minuman. Dengan ini anda boleh tahu produk mana yang paling laris dan menarik minat pelanggan anda untuk menggunakan vending machine cup anda.

Takung Simpanan

Vending machine cup disediakan 4 unit takung simpanan serbuk minuman dengan setiap takung mampu menampung sehingga 1.8kg serbuk yang akan digunakan sebagai pembancuh minuman vending machine cup anda. 4 takung untuk 4 jenis minuman sebagai contoh, milo, cappuccino, mocha, tongkat ali. Pilihan untuk serbuk minuman mengikut kehendak anda. Anda boleh menggunakan serbuk lain selain contoh itu tadi. Pastikan pilihan serbuk minuman anda mengikut keperluan dan mampu menarik minat pelanggan.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

slot iklan bawah
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Riya
Riya
4 years ago

I am intereste in this machine

Hasif
Hasif
4 years ago

Could you please provide quotation to me as soon as possible.