slot iklan leadboard

Panduan Perniagaan Vending Machine Mesin Layan Diri

slot iklan atas

Panduan Perniagaan Vending Machine Mesin Layan Diri

 1. Mengapa perlu memulakan perniagaan vending machine mesin layan diri?

Perniagaan vending machine mesin layan diri adalah satu-satunya perniagaan yang tidak memerlu khidmat perkerja dan dapat menjana pendapatan harian. Vending machine mesin layan diri business tidak berisiko tinggi serta tidak memerlukan modal yang besar malah dapat menjana pulangan yang sangat lumayan. Vending machine mesin layan diri business tidak menggangu kerja harian anda malah membantu dari segi kewangan anda. pada pendapat anda, yang mana lagi bagus sama ada bekerja makan gaji atau bekerja makan gaji sambil ada side income?

 1. Bagaimana ingin memilih alatan vending machine mesin layan diri yang sesuai?

Untuk memilih vending machine mesin layan diri yang sesuai, anda perlu membuat penyelidikan terlebih dahulu dengan keadaan setempat. Ambil kira lokasi dan sesuaikan dengan jenis vending machine mesin layan diri yang anda pilih. Kebanyakan vending machine mesin layan diri yang popular di Malaysia ialah vending machine mesin layan diri cold drink, vending machine mesin layan diri cup hot & cold, vending machine mesin layan diri snack, vending machine mesin layan diri air tapisan, vending machine mesin layan diri mesin basuh dan sebaginya.

slot iklan bawah
 1. Bagaimana ingin mengenal pasti lokasi vending machine mesin layan diri yang menguntungkan?

Untuk mengenal pasti lokasi vending machine mesin layan diri yang menguntungkan, anda perlu membuat penyelidikan terlebih dahulu dari segi jumlah pelanggan dan keadaan sekeliling. Kenal pasti kemahuan dan keperluan pelanggan anda. ini dapat membantu anda dari dalam business vending machine mesin layan diri. Antara lokasi yang mampu menjana jualan yang ‘meletop’ ialah, sekolah, masjid, stesen bas, kilang, pejabat, dobi layan diri dan sebagainya. Lokasi yang menguntungkan haruslah sekurangnya beroperasi 12 jam sehari. Jika anda memilih dobi layan diri sebagai lokasi anda, itu kebih baik kerana dobi layan diri beroperasi selama 24 jam. Dalam hal ini,  duit akan sentiasa masuk ke poket anda tidak kira waktu dan di mana anda berada, sedang tidur, bekerja, makan, rehat, santai, tengok tv atau lain-lain.

 1. Pilih produk yang akan memaksimumkan keuntungan

Ya perlu memilih produk yg memaksimumkan keuntungan untuk pulangan modal. Dalam hal ini, produk haruslah bersesuaian dengan lokasi anda. sebagai contoh, jika anda mempunyai vending machine mesin layan diri cold drink, dan lokasi anda ialah sekolah, maka pelanggan anda kebanyakannya pelajar. Dalam hal ini, anda harus menawarkan produk minuman yang berkhasiat seperti susu kultur, air mineral dan lain-lain. Kurangkan menawarkan produk minuman bergas kerana ianya tidak bersesuaian dengan pelanggan anda. Pastikan pelanggan anda menggemari produk anda. Anda boleh menampal stiker atau notis untuk maklum balas pelanggan. Dalam hal ini, ia memudahkan anda untuk mengetahui produk pilihan pelanggan anda.

 1. Menyediakan perkhidmatan yang luar biasa untuk mengekalkan akaun anda

Anda perlu menyediakan perkhidmatan yg luar biasa utk mengekalkan akaun dengan cara peka dengan kehendak pelangan dan menjaga servis dan kebersihan machine. Sebagai cara yang efektif, anda boleh mengisi produk ke dalam vending machine mesin layan diri anda dalam jangka masa 2 atau 3 kali seminggu. Dalam masa ini, pastikan vending machine anda sentiasa dalam keadaan yang baik. Pastikan semua alatan vending machine mesin layan diri anda berfungsi dengan lancar. Tidak lupa juga untuk membersih vending machine mesin layan diri anda supaya sentiasa kelihatan bersih justeru dapat menarik pelanggan anda untuk membeli dari vending machine mesin layan diri anda.

 1. Memilih vending machine mesin layan diri yang betul bagi memulakan pilihan

Anda perlu memilih vending machine mesin layan diri yang betul bagi memulakan perniagaan vending machine mesin layan diri anda. Pastikan pilihan vending machine mesin layan diri anda memenuhi citarasa pelangan dan agar dapat meraih keuntungan. Namun anda harus berhati-hati memilih pembekal vending machine mesin layan diri anda. Pastikan pembekal anda mempunyai rekod dan pengalaman serta servis yang cemerlang. Dalam hal ini, ia mampu membantu anda dari ditipu dan kerugian. Kami, Kenshou Vending Supply, telah bertapak sejak tahun 2009 dalam industry vending machine mesin layan diri ini. Kami mengutamakan khidmat kepada pelanggan. Seramai lebih 500 usahawan kami yang sudah berjaya dan mampu mengaut untung bersih dalam RM10,000 dalam hanya sebulan.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

 1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
 2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
 3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
 4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
 5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

slot iklan bawah
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments