slot iklan leadboard

Melabur Dalam Mesin Layan Diri

slot iklan atas

Adakah Mesin Layan Diri @ Vending Machine ini satu Pelaburan Yang Baik..

Disini saya ingin menunjukkan bagaimana anda boleh menjalankan satu perniagaan mesin layan diri yang sangat flexible dan dengan menggunakan masa terluang anda  di tempat anda sendiri @ sekitar lokasi berhampiran rumah anda pun boleh. Juga untuk memberi nasihat untuk anda nampak peluang yang sekian lama saya ceburi ini.

Ok saya nak tanya anda, jika hari ini anda mempunyai wang apakah anda akan simpan di dalam bank yang memberi pulangan 2% setahun atau melabur dalam amanah saham yang memberi pulangan 8% setahun atau melabur dalam pasaran saham yang berisko tinggi yang mingkin memberi pulangan 15% ?? Bagimana jika saya tunjukkan anda dengan tunai yang ada jika anda membeli aset mesin layan diri boleh dan mampu memberi pulangan sehingga 50% setahun?? Mahukah Anda??

slot iklan bawah

Objektif Bisnes Mesin Layan Diri @ Vending Machine Ini

Penyelesaian lengkap model perniagaan yang sangat mudah dan menguntungkan anda dengan modal yang minima tanpa perlu melibatkan kos gaji perkerja, Bil api air, Sewa Kedai, belian stok produk, penyimpanan, belum masuk ragam pekerja yang sentiasa memberi masalah dan memeningkan kepala anda jika melakukan perniagaan konvensional lain dan yang paling best tak perlu pun berhenti kerja yang anda buat sekarang kerana ianya boleh dilakukan sambilan je. Anda buat sambilan tapi mesin bekerja 24 Jam untuk buat duit memberi keuntungan kepada anda.Memang best lah pegi kutip duit je. Inilah yang kita panggil mesin bekerja untuk kita, sambil tengok tv duit masuk, sambil makan duit masukkk, sambil tido pun duit masukkkk..Best best.. rugi rahsia ni yang 7 tahun saya nikmati tapi hari ini saya bongkar kt anda.. Tak pelah semoga bemanafaat kepada anda perkongsian saya..

Pelanggan Anda

Dalam bisnes mesti ada pelanggan, bagaimana dalam bisnes mesin layan diri ini? siapa pelanggan anda? Pelanggan anda adalah semua yang ada di Sekolah, Kilang, Pejabat Kerajaan dan Swasta,Hospital. Mesin layan diri membantu memudahkan mereka yang bekerja, berkunjung atau berada di lokasi untuk mendapatkan barang jualan anda di mesin tanpa perlu keluar jauh.

Peranan Anda

Peranan anda adalah menjaga mesin dan memastikan mesin cukup bekalan untuk dijual dan beroperasi dalam keadaan baik

Peranan Kami

Membekalkan anda perlatan dan mesin yang baik untuk perniagaan anda, Membuat pembaikan dan penyelenggaraan , memberi khidmat nasihat dan tunjuk ajar , kejayaan anda adalah kejayaan kami.

Sebarang Pertanyaan Sila Hubungi Kami Di

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

slot iklan bawah
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments