slot iklan leadboard

Penipuan Vending Machine @ Mesin Layan diri

slot iklan atas

Dalam perniagaan vending machine atau mesin layan diri, penipuan menjadi satu perkara yang biasa. Kerana perniagaan vending machine atau mesin layan diri adalah mudah dan cepat berjaya, ia menjadi impian setiap peniaga. Manakala, sindiket penipuan mengambil peluang ini untuk menipu ramai pengusaha vending machine atau mesin layan diri yang ingin memulakan perniagaan. Sentiasa ingat bahawa, walaupun perniagaan vending machine atau mesin layan diri mempunyai potensi yang besar, berbanding perniagaan lain. Jika ia kedengaran terlalu bagus walaupun untuk perniagaan vending machine atau mesin layan diri ia mungkin salah satu dari sindiket penipuan ini.

 

Penipuan Yang Biasa Dalam Kalangan Sindiket:

Harga Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Terlampau Mahal:

slot iklan bawah

Walaupun ini bukanlah sebenarnya satu penipuan, tapi kita perlu ambil langkah berjaga-jaga. Syarikat-syarikat yang tidak beretika akan mensasarkan pembeli yang tidak berpengalaman yang kurang pengetahuan tentang perniagaan vending machine atau mesin layan diri dan cuba untuk mesin layan diri baru pada harga premium kepada mereka.Sebuah vending machine atau mesin layan diri terlalu mahal dan akan mengambil masa yang lama untuk dijual. Sebenarnya penipuan harga vending machine atau mesin layan diri terlalu mahal adalah punca nombor satu yang menyebabkan bisnes vending machine jatuh. Ingat bahawa pasaran mesin layan diri terlalu besar, anda sentiasa boleh mencari yang lebih murah, mesin yang dalam keadaan baik jika anda mencari dengan lebih dalam melalui internet.

Membeli Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Yang Buruk:

Ini adalah satu penipuan yang biasanya berlaku apabila membeli dari individu lain dan bukannya syarikat. Membeli vending machine atau mesin layan diri tanpa melihat produk itu dalam kehidupan sebenar adalah cara yang mudah untuk ditipu. Sentiasa mengesahkan keadaan mesin dalam kehidupan sebenar jika boleh. Jangan percaya media sosial sepenuhnya. Untuk mengelak dari hal ini berlaku kepada anda, anda harus membeli daripada penjual yang mempunyai reputasi atau syarikat-syarikat besar yang mempunyai reputasi tinggi.

Syarikat Mencari Lokasi Yang Teruk:

Sebuah syarikat mencari yang akan mencari lokasi untuk vending machine atau mesin layan diri anda pada harga tertentu. Masalahnya ialah, banyak syarikat-syarikat tidak berbuat apa-apa yang anda tidak boleh lakukan sendiri seperti menghubungi peniaga tempatan dan meminta untuk meletakkan vending machine mesin layan diri di dalam pertubuhan mereka. Banyak kali syarikat mencari yang akan mendakwa diri mereka sebagai “syarikat mencari terbaik yang mampu untuk mencari lokasi yang menguntungkan untuk vending machine mesin layan diri anda” (atau sesuatu sepertinya). Akan tetapi, syarikat-syarikat ini meletakkan mesin anda di tempat-tempat yang biasa dan kurang menguntungkan. Jika anda memulakan perniagaan vending machine mesin layan diri, anda harus mencari sendiri lokasi, ia akan memberi manfaat kepada anda dalam jangka masa panjang.

Jaminan Pulangan Lumayan Yang Tinggi:

Syarikat vending machine mesin layan diri yang menjamin “anda mampu membuat jumlah x wang dalam masa terdekat” dengan vending machine mesin layan diri mereka tidak boleh dipercayai. Ingatlah bahawa potensi keuntungan dalam perniagaan layan diri bergantung sepenuhnya kepada lokasi, tenaga kerja dan modal anda laburkan ke dalam perniagaan vending machine mesin layan diri. Jika sebuah syarikat menjamin bahawa anda akan membuat sejumlah wang dengan membeli vending machine mesin layan diri mereka, mereka berkemungkinan besar mengejar wang anda semata-mata.

Tips Mengelak Penipuan

Ilmu Pengetahuan Tentang Vending Machine Mesin Layan Diri:

Dengan pengetahuan mengenai perniagaan yang anda ingin ceburi, anda akan sentiasa mencegah mana-mana penipuan. Banyak daripada penipuan ini boleh dielakkan dengan mengambil sedikit masa dan penyelidikan.Penipu mengambil kesempatan mengenai kurangnya pengetahuan mangsa. Demikian itu, pengetahuan merupakan cara utama untuk mengelakkan penipuan vending machine mesin layan diri.

Pautan Lain: Skim Tipu Jual Mesin Layan Diri

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

slot iklan bawah
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments