slot iklan leadboard

Rahsia Untuk “Melariskan” Jualan Produk Vending Machine Atau Mesin Layan Diri

slot iklan atas

Rahsia Untuk “Melariskan” Jualan Produk Vending Machine Atau Mesin Layan Diri

Semua usahawan nak vending machine atau mesin layan diri dia laris kan? Tipu lah kalau cakap yang dia puas hati apa yang dia dapat sekarang. Sebulan dapat RM500 mane syok kan? Nak beli itu ini, barang semua dah mahal sekarang. Tahu tak, ad tips untuk melariskan Vending Machine atau Mesin Layan Diri anda ? Pastikan anda baca, teliti, fahami, dan praktikkan apa yang kami nk beritahu ini. Tips yang mudah, senang, cepat,dijamin dan terbukti lebih 200 usahawan kami yang dah berjaya dengan Vending Machine atau mesin layan diri mereka. Jika anda praktikkan tips-tips yang saya kongsi ini, saya yakin, keputusan akan berbeza jauh lebih baik berbanding sebelum ini.
1.Promosi free drink di awal pemasangan mesin layan diri

Ini perkara yang wajib dan mesti buat untuk”melariskan” jualan air di mesin anda. Mesti anda tak terfikir kan? Ni medium yang paling tepat dan strategik. Jangan risau dengan apa anda nak berikan air percuma tu dengan setting harga air kepada RM0. Hanya kami syarikat yang keluarkan Vending Machine atau mesin layan diri yang mampu mengubah kadar harga minuman. Syarikat lain tidak ada. Jadi, harga yang diberikan mampu dijadikan medium untuk anda memperkenalkan dan juga untuk orang lain ingat mesin anda. Ingat kita beri dahulu nanti kita akan dibalas semula lebih daripada apa yang kita beri, “What you give you get more”

slot iklan bawah

2. Buat “marketing”

Tips yang ke-2 ni ada kaitan dengan tips yang pertama. Salah satu cara marketing ialah dengan memberi air secara percuma. Beritahu kepada orang ramai yang vending machine atau mesin layan diri anda berada di lokasi sekian memberi minuman percuma. Berikan air secara percuma sebulan sekali kalau nak lagi power buatlah 2 atau 3 minggu sekali. Sedekah kan dapat pahala..

3. Pastikan vending machine atau mesin layan diri anda sentiasa bersih & “on sale”

Ini tips yang sangat penting untuk memastikan ramai pelanggan terus membeli air pada vending machine atau mesin layan diri anda. Kajian menunjukkan, manusia memang tidak suka kotor. Kalau mesin air anda bersih, sentiasa “on sale”, tiada stiker atau contengan yang dapat mencacatkan mesin anda mesti pelanggan fikir yang anda merupakan usahawan yang sentiasa ambil berat akan pelanggan dan percaya bahawa servis anda merupakan yang terrrrbaek. Cuba anda bayangkan kalau mesin anda kotor, dan off sale pasti tiada pelanggan yang nk membeli air dari vending machine atau mesin layan diri anda. Jika vending machine atau mesin layan diri anda rosak atau kehabisan bahan jualan, jangan tunggu lama, segerakan baiki atau topup bahan jualan anda.

4. Tambah alat-alat bacaan @ “chill spot”

Tips ini anda boleh gunakan untuk menarik ramai pelanggan dating ke vending machine atau mesin layan diri anda. Sebagai contoh, anda buat satu tempat yang mampu menenangkan fikiran pelanggan. Anda boleh buat taman-mini atau perpustakaan-mini di sebelah vending machine atau mesin layan diri anda. Bayangkan diri anda sebagai pelanggan, anda penat dengan kerja harian, fikiran anda bercelaru, anda boleh tenangkan fikiran jika berkunjung ke taman atau “chill spot” yang lain.

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

slot iklan bawah
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments